2017. január 19., csütörtök

Időutazós játék

A szabadnapomon ugyan nagyon hideg volt de szépen sütött a nap. Nem vágytam hosszú kerékpár túrára. Ezért inkább úgy döntöttem, hogy körbejárom a várost és az előzőleg egy Facebook oldalról letöltött régi képeket az itteni épületekről vagy városrészről megpróbálom ugyanabból a szögből megörökíteni. Végül tizenhat kilómétert bringáztam közel két óra alatt és néhány képet sikerül is elkészítenem. Ebből készítettem egy videót is. Egyébként nagyon jó játék, másnak is ajánlom. Egy picit beleolvadni a múltba, vagy felidézni, hogy mi volt itt vagy ott azelőtt. Hol jobb, hol siralmasan modern vagy lepusztult lett, de mindenképpen más.

És a bicajos teljesítményem, ami persze siralmasan fest a maga két órájával, de annál jobban szórakoztam. Néha kell az ilyen.




5 megjegyzés:

  1. Nagyon vonzódsz ehhez az időutazós játékhoz, és ez itt szuper lett. Nagyon, nagyon élveztem a videót a régiről és az újról, és tényleg, van ami ma is szép, van ami szebb, és van ami sajnos nem. De akár így, akár úgy, remek volt végig nézni. Én köszönöm, hogy megcsináltad és meghívtál erre a körútra!
    És csinálhatnál majd ilyet más helyekről is, ahova eljuttok, vagy már eljutottál. Ugye, csinálsz még ilyet?

    Gabi

    VálaszTörlés
  2. Igen tervezem. Es koszonom szepen a biztato szavakat �� Marcius vegen londonba megyunk nehany napra lehet h ott is csinalok nehany idoutazos kepet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tegnap válaszoltam, de eltűnt. Ha te törölted, akkor bocs, hogy megint beírom, ha nem, akkor meg direkt jó.
      Szóval várom nagyon a londoni időutazást is, és sajnálom, hogy nem februárban mentek Londonba, mert akkor ott leszek, és találkozhattunk volna.

      Gabi

      Törlés
  3. Nem én töröltem! Sajnos mi csak március végén megyünk. Akkor lesz a 24. házasságtalan évfordulónk :D és egy hétvégi kiruccanással szeretnénk megünnepelni. Bringázunk majd keresztül kasul a városon és fotózunk. Remélem az idő is jó lesz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondoltam, hogy oka van az időpontnak. Mindenesetre kívánok nektek előre is nagyon szép időt, és remek napokat Londonban. No és még több 24 évet együtt! :)

      Gabi

      Törlés